Advarsel

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::files: Stien er ikke en mappe. Sit: [ROOT]/images/stories/nyheder/2002/faellesrum,width=300,height=300

Bemærk

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Nyheder 2002

Indvielse af Fælleslokaler:

De nyrenoverede fælleslokaler blev "indviet" lørdag d. 14. december. En del af medlemmerne var mødt frem for at se hvad pengene var gået til. Alle var meget tilfredse med slutresultatet og var enige om, at pengene var givet godt ud. Lokalerne fremstår nu, som flotte og imødekommende med billard, bordtennis, dart samt bløde sofaer og mødebord. Skulle man have brug for at låne lokalerne til et privat arrangement, så kontakt formanden for nærmere vejledning. Herefter er det op til beboerne at passe på de "nye" faciliteter.

Formanden udtrykte glæde over slutresultatet og takker de øvrige medlemmer i bestyrelsen, som har lagt et stort arbejde i forbindelse med koordinering af håndværkere men også selv har givet et nap med for at spare penge, for deres arbejdsinsats.

{gallery}stories/nyheder/2002/faellesrum,width=300,height=300{/gallery}