Nyheder 2024

Generalforsamling 2024

Tidspunktet for den næste årlige ordinære generalforsamling er nu fastlagt af administrationen. Det kommer til at foregå:

Torsdag d. 11 april kl. 19.00
i konferenceafdelingen på Glostrup Park Hotel

Sørg derfor allerede nu for at få sat et kryds i kalenderen og ikke mindst derefter at møde op og deltag..!! Det er MEGET VIGTIGT for os i bestyrelsen, at i møder op og kommer med evt. kritik, såfremt i mener der måtte være emner vi ikke har håndteret rigtigt eller godt nok. Der kunne jo også være nye idéer, som vi burde tage med i overvejelserne omkring foreningens fortsatte drift.

I bestyrelsen har vi selvfølgeligt nogle idéer og planer om hvad der skal/bør ske, for ellers burde vi ikke sidde der. Disse vil selvfølgeligt, som vi plejer hvert år, blive omtalt i den rundsendte beretning inden generalforsamlingen. Så i burde dermed også have en chance for at forholde jer til i hvilken retning vi trækker foreningen. Specielt sidste år var fremmødet uhyggeligt lavt og det gjorde os ærlig talt kede af det i den siddende bestyrelse. Det resulterede også i, at vi igennem året har manglet et medlem i bestyrelsen ligesom vi mangler en suppleant. Så skulle der sidde nogen derude, som ønsker at give en hånd med, så tøv ikke med at kontakte formand Søren Rod og meddel jeres kandidatur..!!

Vi håber vi kan blive rigtigt mange næste gang, så på gensyn d. 11. april...!!